Ann-Cathrine Krepper

Jag är diplomerad instruktör samt MediYogaterapeut och lärare vid MediYoga® Institutet i Stockholm.
Jag erbjuder:

Jag har mer än 30 års erfarenhet från näringslivet där jag varit verksam som ekonomichef och  finansiell controller inom olika branscher, för såväl små ägarledda företag som stora internationella koncerner. Det har givit mig erfarenhet av att utveckla såväl människor som verksamheter, i den dagliga gärningen och i ledningsteam och styrelser.

Den starka drivkraften och engagemanget för arbetet med MediYoga kommer från att själv ha gjort förändringsresan från ett många gånger stressigt och krävande arbetsliv till att idag ha återfunnit balansen, i yogan hittat verktyget att göra medvetna val.

Jag har utövat yoga under de senaste 15 åren, såväl Kundaliniyoga som MediYoga. Min drivkraft i arbetet med MediYoga som verktyg är att jag är helt övertygad om att det kan förbättra din vardag och i förlängningen ditt liv. Varje enskilt pass är för mig angeläget och meningsfullt.

Varmt välkommen!

 

MediYoga_Edu_Badge

 

Referenser

”Jag mötte Ann-Cathrine under min sjukskrivning för utbrändhet. Hon introducerade mig för Mediyoga. Efter samtal gav hon mig ett personligt anpassat yogapass som jag genomförde under ett antal veckor. Yogan hjälpte mig att komma ner i varv, andas, pausa och reflektera. Vid en uppföljning justerade hon även passet, allt för att ge mig så stor effekt som möjligt. Jag vill beskriva Ann-Cathrine som en väldigt lugn, inlyssnande och nyfiken människa, mån om att hjälpa och ge effektiva och konkreta tips. I min resa till att bli frisk hade jag ett behov av att få hjälp av någon som hade fingertoppskänsla, feeling och förmåga att läsa mellan raderna, se mig som en unik individ med specifika behov och inte bara ”en typisk utbränd kvinna”. Varje gång jag har mött Ann-Cathrine ger hon mig en bra och positiv känsla, hon ser och möter mig med största respekt. Allt detta gör att jag varmt vill rekommendera henne. ”

/Kvinna, 33 år, småbarnsmamma, lärare

 

”Sedan jag börja med Mediyoga känner jag tydligt att min kropp kommit ner i tempo och min andning har blivit jämn och djup. Jag har nu gjort Mediyoga till en veckomässig rutin där jag ökar eller minskar antalet tillfälle beroende på hur min vecka ser ut och hur min kropp mår. Jag rekommenderar starkt Mediyoga som en motvikt till en mentalt och fysisk stressfull vardag”

/Per VD 42 år

 

”Ann-Cathrine, min vägvisare och inspiratör till MediYogan har hjälpt mig till en mental nystart i livet. Jag avslutade mitt aktiva yrkesliv med en hög mental stress och ett alldeles för högt blodtryck. Med MediYogans hjälp har jag nu återfått min nattsömn, hittat ett inre lugn, har väsentligt större närvaro i nuet och upplever en förbättring av min astma. Jag är djupt tacksam över att ha blivit inslussad i MediYogans värld av just Ann-Cathrine, hennes kompetens, klokhet och förmåga att se olika individers behov är en stor tillgång. Tack vare henne så har min test av MediYogan övergått till att den nästan dagligen är en del av mina morgonrutiner och jag är övertygad om att MediYogan kommer att ge mig en förhöjd livskvalitet under många år framöver.”

/Marina, 68 år 

 

 

Samarbetspartners

Eva-Carin Kempe